vineri, 1 mai 2015

Ce testez: Realash Intensificator de gene - Review Final



Dupa cum ati vazut in ultimele doua postari pe aceasta tema, am primit de la Realash un Intensificator de gene spre testare. Si l-am testat nu gluma :))
Daca nu ati citit postarile de care va vorbesc mai sus, va sfatuiesc sa o faceti, contin informatii detaliate despre cum se foloseste si rezultatele produsului. Le gasiti aici si aici.

Nu cred ca va pot spune in cuvinde cat de uimita sunt de rezultatele acestui produs!!! Asa ca am facut poze pe parcursul testarii :))
Eu am folosit produsul in felul urmator: pentru 8 saptamani zilnic inainte de culcare aplicat la baza genelor precum un eyeliner, iar dupa aceste 8 saptamani o data, maxim de doua ori pe saptamana pentru a se mentine rezultatele. Ei bine, dupa cum se vede si in poze, nu s-au mentinut rezultatele, ci s-au imbunatatit. La asta chiar nu ma asteptam!

Am observat ca mi-e din ce in ce mai greu sa port ochelarii de vedere sau pe cei de soare, fiindca genele mele atingeau destul de mult de lentile, dar si ca primesc aproape zilnic complimente cu privire la genele mele indiferent de ce mascara folosesc... dar cand ma uit la poze, parca nu imi vine sa cred ca un produs asa micut are asa rezultate...

Pe langa faptul ca genele mele sunt mai lungi si mai dese, am observat la demachiere ca nu mai pierd la fel de multe gene si desigur ca pe cele pe care le pierdeam le studiam, asa am observat ca genele mele sunt mai groase de cand folosesc Realash Intensificator de gene.

Va pot sune ca decand folosesc acest intensificator de gene, nu am mai putut sa fac review la mascara... nu ar mai fi fost concludent fiindca genele mele arata super indiferent de ce mascara port!

                        Inainte                                                     Dupa 8 saptamani de folosire zilnica                   Dupa 8 saptamani de folosire zilnica  si  aproapre                                                                                                                                                                                        4 luni de folosire o data pe luna




Si de ce sa nu va arat cum arata si cu mascara!!!





2 comentarii:

  1. eu am noroc cu niste gene de la mama natura de cateodata uit sa ma dau cu mascara si nimeni nu observa :))
    dar genele tale + mascara sunt woooow!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu eram de aceasi parere ca si tine inainte! Eram foarte multumita de genele mele si chiar m-am mirat cand mi s-a propus sa testez acest produs!!! Dar intradevar sunt uimita de rezultate, primesc foarte multe intrebari daca sunt gene false :))

      Ștergere

Iti multumesc pentru vizita!