luni, 12 ianuarie 2015

Ce testez: Realash Intensificator de gene - Review

Buna dragele mele!
Va spuneam acu fix doua luni ca testez Realash Intensificator de gene, in postarea Ce testez: Realash Intensificator de gene. Daca nu ati citit-o va invit sa treceti si pe acolo :)
In primul rand va pot spune doar WAW! Eu sunt foarte multumita de produs! Tocmai am terminat cele 8 saptamani in care trebua sa ma dau zilnic cu el... recunosc am sarit pe ici pe colo o zi, dar cred ca daca le adun nu se face o saptamana... si dupa parerea mea efectele sunt uimitoare.
O sa fiu sincera si va zic ca nu ma asteptam la mari rezultate, mai ales fiindca aveam gene destul de frumoase.

Produsul din interiorul tubului e un lichid incolor, inodor si are consistenta putin mai groasa decat a apei, aproape gel...
L-am aplicat in fiecare seara ca un eyeliner la baza genelor (doar pe pleoapa superioara), cand am uitat sa-l aplic seara, l-am aplicat dimineata. Produsul nu irita ochii deloc, mai ales ca ochisorii mei sunt iritabili de la aproape orice (creme, concealer, fond de ten, soare, vant) si intra foarte repede in piele!
Produsul il puteti achizitiona, daca sunteti interesate, de pe pagina www.realash.ro.

Va las cu poze, poza din stanga este inainte de folosirea produsului, iar cea din dreapta dupa 8 saptamani de folosire zilnica.




In concluzie eu sunt foarte multumita de rezultate, acu urmeaza sa il folosesc doar o data, sau de doua ori pe saptamana pt a se pastra rezultatele. Voi reveni dupa ce termin tot produsul sa vedem daca genele mele arata la fel ca acu.
Apropo... am primit multe complimente pt genele mele :) si orice mascara arata super bine!

3 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita!