sâmbătă, 2 august 2014

Review Mascara Oriflame The One

Cu ocazia lansarii noii game The One de la Oriflame, si fiindca am vazut multe blogerite ca au incercat produsele si au fost multumite, mi-am dat si eu comanda de mascara The One si o oja... dar acum vreau sa va vorbesc doar despre mascara The One, pe care am dat undeva pana in 20 lei.
Si cat de uimita am fost de acest mascara... in primul rand super pret, in al doilea rand cand am dat comanda nu m-am informat prea mult, deci nu stiam ca e waterproof... si va dati seama ce uimire cand am vazut cum se aplica! Nu lipeste genele, le alungeste, le da volum... ce pot sa spun altceva decat ca imi place la nebunie! De mult nu am mai folosit un mascara de care sa fiu atat de incantata...
Eu lenevoasa cum sunt... nu sunt incantata ca e waterproof ( poate au si varianta normala, dar Ioana nu stie...), nu am rabdare sa stau mult cu discheta demachianta la ochi, si sa ma "chinui" sa dau produsul jos de pe gene... imi place ca produsul sa se ia usor fara sa imi irit zona ochilor... dar nu mai conteaza ca e waterproof fiindca oricum vine vara, marea, plimbarile, transpiratia si aveam de gand sa imi iau si un mascara waterproof, deci o cheltuiala in minus! Yey!

Va las cu poze fara mascara:

Poza cu mascara o aplicare:


Poza cu mascara doua aplicatii:


Voi ce produse din gama The One de la Oriflame detineti? Si ce parere aveti despre ele?

2 comentarii:

  1. Am in vizor rimelul asta,numai laude am auzit despre el. Daca sunt reprezentant Avon,majoritatea produselor le am de acolo,dar cu Oriflame nu prea am mari tangente.De curand am achizitionat un fond de ten de la ei de care sunt destul de multumita si mai vreau sa incerc si fondul de ten The One de care am auzit numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am incercat inca fondul de ten The One, dar in schimb imi mai plac lacurile de unghii din gama The One.

      Ștergere

Iti multumesc pentru vizita!