vineri, 19 iunie 2015

Mi-am luat prima teapa din viata mea...

Astazi din pacate ma vad nevoita sa fac aceasta postare, fiindca mi-am luat o teapa pe care nu i-as mai dori nici unei mirese sa o pateasca.
Totul a inceput asa: Am fost in noiembrie la targul de nunti de la palatul parlamentului impreuna cu o buna prietena de-a mea. Am mers doar pentru a proba rochite, fara intentia de a lua ceva si pentru a strange oferte.
Pe acolo am gasit si fotografi, si cum nu aveam fotograful inca ales, iar cei cu care vorbisem deja erau prea scumpi pentru bugetul nostru, am strans oferte si de la ei dar am si vorbit cu cativa. Am gasit un stand al unui fotograj, ce avea multe albume, cu poze frumoase si o oferta destul de buna, dar valabila doar pana la sfarsitul anului.
Am ajuns acasa, am vb cu logodnicul meu, ne-am uitat pe site: www.smilewedding.biz, si am decis sa ne intalnim cu ei... Sediul lor, sau mai bine zis locul intalnirii a fost pe Calea Victoriei, nr 91-93. Nu ne-a spus etajul si inferfonul asa ca i-am sunat si ne-a asteaptat jos un baiat ( pe numele lui Vanatoru Florin Mihai), ok, baiatul respectiv ne ia si ne duce la etajul 1, acolo ne astepta domnul Dragusin Rozin ( nu ni s-a recomandat, dar noi fiind entuziasmati nu ne-am dat seama de acest aspect) am vazut multe albume cu poze frumoase, ne-a aratat si video-uri, a incercat sa ne bage pe gat si albume (1 costa 100E) si am zis ca nu e cazul sa dam atatia bani pentru un album.
Pana la urma am zis ca e o oferta buna, ce expira la sfarsitul anului si nu ar trebuii sa o ratam, asa ca am platit avansul de 100 euro si am incheiat contractul.
De curand am stabilit orele cununiei civile si religioase, si mi s-a parut normal sa anunt fotograful orele exacte pt a fi prezent (bine ca eu fac treburile din timp, daca ma trezeam sa-l anunt cu o saptamana inainte nu stiu ce ma faceam).... eeee dar, fotograful meu nu e de gasit, am intrat pe site si acolo era alta oferta, alta firma si alte date de contact. Sun la acele numere si imi raspunde un domn, ce-mi spune ca el doar a cumparat site-ul, si nu stie ce au facut cei ce au avut inainte site-ul...
Asa ca nici pana in acest moment nu l-am gasit pe Dragusin Rozin, iar Vanatoru Florin Mihai nu este in tara de mult timp)...

Asa ca drage mirese/miri sau persoane ce doriti sa organizati diverse evenimente, si aveti nevoie sa angajati un fotograf, cameraman, formatie sau altele.... luati numai pe recomandare si doar dupa ce ii verificati foarte in amanunt!!!

Sper ca aceasta postare sa ajunga la cat mai multe persoane, si sa nu mai aibe parerea (la fel ca mine) ca, daca fotograful are stand la un targ de nunti, inseamna ca este serios...



2 comentarii:

  1. Buna !!
    Imi pare rau pentru patania ta !!
    Am avut si eu nunta anul trecut in septembrie,dar din fericire la noi totul a fost ok,cei cu care am colaborat au fost profesionisti si au facut totul cum trebuie ; bine,probabil a ajutat si faptul ca am mers la persoane recomandate de prieteni,sau carora le cunosteam si noi munca.
    Iti urez multa bafta cu pregatirile si iti tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti !!
    O zi minunata iti doresc !!

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru vizita!