luni, 22 septembrie 2014

Cumparaturi 1001cosmetice.ro


De mult nu am mai cumparat produse de machiaj, sau cel putin asa mi se parea mie :)).
Majoritatea produselor sunt in dublu exemplar, iar motivul il veti descoperi mai pe seara :) Surpirse!

De ceva timp ma uit pe site-ul 1001cosmetice.ro si s-au adunat multe in wishlist..., dar am comandat doar produsele de mai jos:
Daca sunteti interesate de review pentru un anumit produs din cele de mai sus, va rog sa imi spuneti in casuta de comentarii!

9 comentarii:

  1. Eu as vrea sa aflu despre corectorul light-reflecting de la Catrice. Am si eu Camouflage Cream Corector si imi place de mor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult Camouflage Cream Corector. Cu siguranta o sa-i fac un review si corectorului Light-Reflecting :)

      Ștergere
  2. Sunt curioasa de mascara de la Catrice si de pudra compacta Essence :). In special de pudra, daca e macar la fel de buna pentru un ten mixt/gras ca cea de la Rimmel Stay Matte :).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mascara inca nu am deschis-o, cu siguranta o incep saptamana viitoare, si va urma si un review desigur :) ( imi place sa fac review la mascara, doar e produsul meu preferat :) ). Iar pudra pana in acest moment nu imi pare WAW, dar va te voi tine la curent :)

      Ștergere
  3. Eu astept cu nerabdare review-urile pentru rimel si pentru Camouflage. Le am in vizor de ceva vreme.
    Azi am descoperit blogul tau si imi place mult.O sa mai ai un cititor entuziasmat de make-up! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Review-ul pt Camouflage e deja in lucru, iar mascara abea astazi l-am incercat pt. prima data... vreau sa-l incerc mai mult inainte sa imi spun parerea...
      Multumesc mult pentru apreciere, esti o scumpa!

      Ștergere
  4. M'am uitat si eu pentru prima oara pe acest site,chiar au preturi accesibila :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt multumita de preturile le care le au si calitatea serviciilor. Singurul lucru care ma deranjaza este ca nu au posibilitatea de a face plata online :(

      Ștergere
  5. Si eu am Camouflage cream corector de la Catrice tot de pe 1001 cosmetice si sunt foarte multumita de produs. Ma tenteaza Pudra compacta All About Matt de la Essence deoarece e ieftina si am auzit destule pareri bune despre ea. Pupici

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru vizita!