duminică, 31 august 2014

Review - BB Cream Matte Avon


Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs pe care l-am iubit vara aceasta :). Acest produs fiind BB Cream Matte de la Avon.


De foarte mult timp nu am mai fost asa incantat de un produs de la Avon, ultimul a fost creionul supershock.

Ce spune ca face:

  • Uniformizeaza nunata pielii;
  • Hidrateaza pielea;
  • Elimina aspectul lucios si matifiaza;
  • Minimizeaza aspectul porilor;
  • Formula hipoalergenica.

Parerea mea: Aplic BB Matte de la Avon dimineata dupa ce aplic crema de ochi, dar fara sa mai aplic si o crema de fata. Am observat ca daca aplic si crema de fata efectul de matifiere nu dureaza mai mult de 2 ore. O aplic cu degetele, si o intind cat pot de bine ca sa nu ramana strat gros de BB cream pe ten. Nu am simtit niciodata nevoia sa aplic si o crema de fata. Acoperirea este exact pe gustul meu, adica o acoperire medie. Produsul nu prea merge sa il aplici in mai multe straturi deoarece va aparea efectul de masca. Dupa aplicare tenul este foarte fin, ramane mat (pentru mine) aproximativ 6 ore si nu mi-au aparut cosuri din cauza produsului.

Eu l-as reachizitiona si cu siguranta pot spune ca isi merita fiecare banut.

Daca am scapat ceva sau daca va intereseaza si alte aspecte pe care nu le-am acoperit in ce am spus mai sus astept comentariile voastre. Va las cu pozele de mai jos :)



8 comentarii:

  1. Wow! Ai un ten superb!! Mie nu mi-a mers BB cream-ul asta deloc-deloc...Am fost foarte dezamagita,dar vad ca pe tenul tau arata pur si simplu bestial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Desigur, ca eu nu sunt deloc multumita de tenul meu, dar probabil stii cum e... nicioadata nu esti pe deplin multumita de ceea ce ai :). Imi pare rau sa aud ca tie nu ti-a mers bine cu el... eu cu siguranta il recumpar :) !

      Ștergere
  2. La mine singurele probleme sunt punctele negre de care nu stiu deloc cum sa scap si excesul de sebum din zona T care imi da batai de cap. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca ai aceleasi probleme ca si mie :). Sper sa gasim impreuna rezolvari pt ele :*

      Ștergere
    2. E vreun fond de ten care sa faca minuni pe tenul tau?

      Ștergere
    3. Deocamdata nu pot spune asta despre nici un fond de ten, din pacate :(. Mi-a placut la un moment dat foarte mult Flawless de la Avon (daca imi mai amintesc bine numele).

      Ștergere
    4. Il am si eu. Imi place textura, dar nu imi prea rezista si mi se ingrasa si destul de repede tenul. :(

      Ștergere

Iti multumesc pentru vizita!