miercuri, 11 iunie 2014

Noua gama Eucerin Sun-Allergy Protection

Astazi citind articolele de pe blogurile pe care le urmaresc, am dat peste articolul de pe www.katynel.com in care povestea despre noua gama de produse de la Eucerin, destinate protectiei impotriva alergiei solare!
Cand am vazut ca scrie impotriva alergiei solare... am zis ca nu vad bine si am citit inca o data... da, chiar asa scrie! Si in acel moment mi-a venit in minte imaginea colegei mele care sufera de aceasta problena, si i-am si trimis mail cu articolul :) Articol pe care il puteti gasi si voi pe : http://www.katynel.com/eucerin-sun-protectie-solara-alergii-solare/ .

Daca totusi nu ati citit articolul de pe www.katynel.com va voi spune si eu cate ceva despre noua gama de produse de la Eucerin Sun-Allergy Protection... :)

Aceasta gama are doua ingrediente active ce lupta pentru protejarea pielii de alergiile solare: Alpha-Glucosilrutin ce limiteaza formarea radicalilor liberi si Licochalcone A ce are rol anti-oxidant, anti-iritant si anti-inflamator.

Puteti gasi in farmacii si nu numai produsele din gama Eucerin Sun-Allergy Protection in 3 variante:
- Gel crema impotriva alergiilor solare cu FPS 25;
- Spray pentru plaja transparent impotriva alergiilor solare cu FPS 30 dar si cu FPS 50;
- Gel crema dupa plaja, pentru hidratarea pielii dupa expunerea la soare si calmarea ei.

Eu sunt in special interesata de Spary-ul impotriva alergiilor solare cu FPS 30, si am zis spray fiindca sunt cam lenesa si prefer uleiurile... :) se aplica mai usor si sunt, dupa parerea mea, mai hidratante.

Pe voi ce produse v-ar interesa din aceasta gama?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita!