sâmbătă, 11 iulie 2015

Review Ondulator de par Remington Pro Soft Curl 25 mm

Azi im sfarsit am strans destule poze pt a face review ondulatorului de la Remington, Pro Soft Curl de 25 mm.


Im primul rand va rog sa-mi scuzati fata din poze, e fata mea dupa o zi lunga la munca...
Pozele de mai jos sunt facute cand l-am folosit prima data. Imi place ca este usor de folosit, se incalzeste foarte repede si da stralucire parului.
Eu intradevar am de lucrat cu mult par, asa ca il impart in cel putin 4, daca nu 6 sectiuni si incerc sa iau suvite subtiri, mai ales fiindca am parul lung.
Va sfatuiesc sa folositi o spuma si desigut protectie termica. Mie, fiindca am parul lung, nu imi tin mai mult de o zi buclele initiale, dar parca imi place mai mult cum arata in a doua, a treia zi, fiindca se lasa buclele si sunt lejere si mai naturale... imi pare tare rau ca nu am poze :( de a doua si a treia zi...




Pozele de mai jos sunt cand l-am folosit a doua oara, si deja treaba a mers mai repede si mai usor. Imi place foarte mult ca are capatul firului rotativ este foarte comod sa-l folosesc, are firul destul de lung pentru a ma desfasura fara probleme si atinge pana la 220 grade.


Sper ca acest review v-a fost de folos, si daca va bate gandul sa-l achizitionati il gasiti in multe magazine, cat si online pe emag dar si pe remington.ro.