duminică, 31 august 2014

Review - BB Cream Matte Avon


Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs pe care l-am iubit vara aceasta :). Acest produs fiind BB Cream Matte de la Avon.


De foarte mult timp nu am mai fost asa incantat de un produs de la Avon, ultimul a fost creionul supershock.

Ce spune ca face:

  • Uniformizeaza nunata pielii;
  • Hidrateaza pielea;
  • Elimina aspectul lucios si matifiaza;
  • Minimizeaza aspectul porilor;
  • Formula hipoalergenica.

Parerea mea: Aplic BB Matte de la Avon dimineata dupa ce aplic crema de ochi, dar fara sa mai aplic si o crema de fata. Am observat ca daca aplic si crema de fata efectul de matifiere nu dureaza mai mult de 2 ore. O aplic cu degetele, si o intind cat pot de bine ca sa nu ramana strat gros de BB cream pe ten. Nu am simtit niciodata nevoia sa aplic si o crema de fata. Acoperirea este exact pe gustul meu, adica o acoperire medie. Produsul nu prea merge sa il aplici in mai multe straturi deoarece va aparea efectul de masca. Dupa aplicare tenul este foarte fin, ramane mat (pentru mine) aproximativ 6 ore si nu mi-au aparut cosuri din cauza produsului.

Eu l-as reachizitiona si cu siguranta pot spune ca isi merita fiecare banut.

Daca am scapat ceva sau daca va intereseaza si alte aspecte pe care nu le-am acoperit in ce am spus mai sus astept comentariile voastre. Va las cu pozele de mai jos :)



sâmbătă, 2 august 2014

Review Mascara Oriflame The One

Cu ocazia lansarii noii game The One de la Oriflame, si fiindca am vazut multe blogerite ca au incercat produsele si au fost multumite, mi-am dat si eu comanda de mascara The One si o oja... dar acum vreau sa va vorbesc doar despre mascara The One, pe care am dat undeva pana in 20 lei.
Si cat de uimita am fost de acest mascara... in primul rand super pret, in al doilea rand cand am dat comanda nu m-am informat prea mult, deci nu stiam ca e waterproof... si va dati seama ce uimire cand am vazut cum se aplica! Nu lipeste genele, le alungeste, le da volum... ce pot sa spun altceva decat ca imi place la nebunie! De mult nu am mai folosit un mascara de care sa fiu atat de incantata...
Eu lenevoasa cum sunt... nu sunt incantata ca e waterproof ( poate au si varianta normala, dar Ioana nu stie...), nu am rabdare sa stau mult cu discheta demachianta la ochi, si sa ma "chinui" sa dau produsul jos de pe gene... imi place ca produsul sa se ia usor fara sa imi irit zona ochilor... dar nu mai conteaza ca e waterproof fiindca oricum vine vara, marea, plimbarile, transpiratia si aveam de gand sa imi iau si un mascara waterproof, deci o cheltuiala in minus! Yey!

Va las cu poze fara mascara:

Poza cu mascara o aplicare:


Poza cu mascara doua aplicatii:


Voi ce produse din gama The One de la Oriflame detineti? Si ce parere aveti despre ele?